این افراد نباید از تردمیل استفاده کنند:
- کسانی که آرتروز، ساییدگی غضروفی یا ستون فقرات دارند.
- افرادی که شاخص توده بدنی بالاتر از ۳۰ دارند و می توان گفت چاق هستند.
- کسانی که آسیبدیدگی در منیسکهای زانو یا سابقه جراحی روی آنها بهخصوص منیسک خارجی زانو دارند نباید از تردمیل استفاده کنند.
- افرادی که دچار آسیبدیدگیهای درماننشده رباطهای صلیبی زانو هستند نیز نمی توانند از تردمیل استفاده کنند.
- افرادی که دارای زانوهای پرانتزی با شدت بالا هستند هم نباید از تردمیل استفاده کنند.
- افرادی که جراحی دیسک کمر یا درمانهای تعویض مفصل انجام داده اند اصلا نباید از تردمیل استفاده کنند.
- افرادی که مچ پایشان مدام پیچ میخورد باید دویدن روی تردمیل را فراموش کنند.
- سالمندانی که حفظ تعادل برایشان سخت است.
مطالعه بیشتر: با تردمیل این بیماری ها را درمان کنید
البته درمورد سالمندان، اگر پس از مشورت با پزشک مورد تایید کار با تردمیل بودند می توانند با سرعت آهسته و بدون شیب پیاده روی ملایم را با تردمیل هایشان داشته باشند. به شما پیشنهاد می کنیم مقاله مینی بایک | ورزش هایی که برای مسن ها مناسب است را نیز مطالع کنید.
در کل باید بگوییم که سالمندان،خانم های باردار و افرادی که دچار پوکی استخوان هستند و همچنین افردی که مبتلا به زانو درد شدید هستند ، افرادی که دارای زانو شدیدا پرانتزی هستند و همچنین کسانی که جراحی دیسک کمر داشته اند و همچنین افرادی که سابقه مکرر پیچ خوردگی مچ پا را دارند نباید از تردمیل استفاده کنند.
در اصل می توانیم نتیجه بگیریم تنها گروهی كه نمیتوانند از تردمیل استفاده كنند افرادی هستند كه دچار مشكلات استخوانی و مفاصل در پا هستند. و افرادی که بیماری خاصی ندارند و دچار دردهای مزمن زانو نیستند می توانند از تردمیل برای داشتن یک فعالیت ورزشی هوازی مناسب در منزل استفاده کنند.
اگر مشکلات استخوانی و مفصلی نباشد، کلیه افراد می توانند از تردمیل های خانگی و باشگاهی استفاده کنند و هیچ محدودیتی در استفاده از این دستگاه های ورزشی ندارند.
آیا تردمیل باعث زانو درد میشود؟
از هر وسیله ای باید درست استفاده کرد. اگر از هر وسیله ورزشی درست استفاده نکنیم و نکات اصولی استفاده از آن ها را ندانیم و رعایت نکنیم باعث آسیب رساندن به خودمان می شویم.
ولی اگر با رعایت نکات اصولی از این دستگاه ورزشی استفاده کنیم، ورزش با تردمیل فواید بیشماری را برای ما خواهد داشت.
مثلا تردمیل در سرعتهای بالا به زانو آسیب وارد میکند اما اگر کمتر از 20 دقیقه و با سرعت پایین از این دستگاه ورزشی استفاده کنیم هیچ مشکلی برای زانوهای ما به وجود نمی آورد.
مطالعه بیشتر : تردمیل خانگی با تردمیل باشگاهی چه فرقی دارد؟
مدت زمان استفاده از تردمیل
برای دریافت بیشترین سود از تردمیل های خانگی و باشگاهی، 30 تا 60 دقیقه دویدن با سرعت متوسط در همه روزهای هفته توصیه میشود.
اگر شما تازه شروع به ورزش کردهاید، لازم است در هفته اول مدت زمان تمرین خود را به 10 تا 15 دقیقه محدود کنید.
برای حفظ سلامت وتنظیم قند خون و همچنین تنظیم فشار و کلسترول خون، طبق تحقیقات علمی حداقل 30 دقیقه فعالیت هوازی متوسط تا شدید در بیشتر روزهای هفته که 50 تا 85 درصد از حداکثر نرخ ضربان قلب را شامل شود را در برنامه ورزشی خود داشته باشید.
تردمیل به شما کمک می کند که بتوانید به صورت پیوسته اقدام به تمرینات هوازی کنید، چه در خانه و چه در باشگاه.
بهترین زمان پیاده روی با تردمیل
بهترین زمان برای انجام دادن تمرینات هوازی و قلبی و عروقی مانند پیاده روی با تردمیل و یا فضای آزاد، صبح زود می باشد که اگر هدفتان چربی سوزی و لاغری هست، حتما ناشتا باشید و بعد از 30 دقیقه تمرین هوازی تان صبحانه بخورید.
مطالعه بیشتر : لاغری و چربی سوزی با تردمیل