پزشکی و سلامت, دوچرخه اسپینینگ, وبلاگ, ورزشی

اشتباهات رایج هنگام تمرین با دوچرخه ثابت و اسپینینگ

اشتباهات رایج هنگام تمرین با دوچرخه ثابت و اسپینینگ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]دوچرخه ثابت جزو دستگاه های هوازی خوبی است که به راحتی میتوان در خانه یا باشگاه و … از آن استفاده کرد و با انجام تمرینات با این دستگاه هوازی کالری خوبی سوزاند و احتیاج به اختصاص دادن زمانی جداگانه برای رفتن به خارج از خانه و باشگاه نیست.

در مطالب قبل استفاده صحیح از دوچرخه و همچنین مزایا و معایب آن را توضیح داده ایم.

در زمان استفاده از دستگاه های هوازی به خصوص دوچرخه ثابت ممکن است به دلیل ناآگاهی و نداشتن اطلاعاتی در مورد این دستگاه اشتباهاتی انجام دهیم که ما را ار هدفمان دور کند که در این مقاله قصد داریم این اشتباهات را با یکدیگر مرور کنیم تا بتوانیم با انجام ندادن این موارد دوچرخه سواری خوبی را امتحان کنیم و از نتایج بدست آمده از آن لذت ببریم.

بیشتر بخوانید: مزایای دوچرخه ثابت مبله و ایستاده

اشتباهاتی که هنگام تمرین با دوچرخه ثابت نباید مرتکب شویم:

  • زین (صندلی) دوچرخه بیش از حد بالا یا پائین نباشد.

اگر صندلی شما بیش از حد پائین باشد، در انتهای حرکت پدال زدن، باسن شما به جلو و عقب حرکت می کند و این امر منجر به کبودی و یا درد در ناحیه کشالۀ ران می شود. در مقابل اگرصندلی خیلی بالا باشد نمی توانید در هنگام پدال زدن پاهایتان روی پدال تنظیم کنید، در نتیجه از توان شما کاسته شده و زودتر خسته می شوید.
دسته های دوچرخه بالاتر از صندلی نباشد.

اشتباهات رایج هنگام تمرین با دوچرخه ثابت و اسپینینگ

  • دسته های دوچرخه در حالت ایده آل باید به موازات صندلی آن باشد.

بیش از حد بالا بودن آن باعث به هم خوردن تعادل شما می شود. اگر بیش از حد پائین باشد، شما مجبور می شوید با گرد کردن پشت و فشار به ستون فقرات و کمر خود، به تمرین ادامه دهید. این امر می تواند ناهنجاری ها را تشدید کرده و بر دردها بیافزاید.

مطالعه بیشتر:شباهت ها و تفاوت های بین دوچرخه ثابت و اسپینینگ

  • دسته دوچرخه را خیلی محکم نگیرید.

زمانی که باسن شما هنگام نشستن روی زین، بسیار عقب باشد، دستان شما وزن بیشتری را متحمل می شوند. در صورتی که گرفتن دسته ها هنگام تمرین با دوچرخه ثابت، فقط جهت حفظ تعادل است و این کار منجر به ایجاد درد در ناحیۀ شانه، بازو، گردن و… می شود.

  • مقاومت های ناچیز انتخاب نکنید.

شما برای تمرین کردن به یک مقاومت نیاز دارید تا از کنترل خارج نشوید و زانوهایتان به صورت ناگهانی با دوچرخه برخورد نکند. در واقع شما با انتخاب مقاومت های بسیار کم، خودتان را گول خواهید زد.

اشتباهات رایج هنگام تمرین با دوچرخه ثابت و اسپینینگ

  • مقاومت های زیاد انتخاب نکنید.

وقتی مقاومت دوچرخه آنقدر بالا باشد که نتوانید با سرعت همیشگی رکاب بزنید، بدن حرکاتی جبرانی در نظر می گیرد. در واقع فلکسورهای ران و مچ پا به کمک عضلات دیگر شما می آیند. این اتفاق می تواند شما را مستعد یک آسیب جدی کند.
آرنج هایتان را به دو طرف خم نکنید.

مطالعه بیشتر :ورزش اسپینینگ چیست؟معرفی بهترین دوچرخه اسپینینگ

  • زوایای خمیدگی آرنج های شما باید طوری باشد که با مچ دستتان در یک راستا قرار بگیرد تا فشار از روی پشت بازوهای شما برداشته شود.
  • از مرکز بدنتان غافل نشوید.

اشتباهات رایج هنگام تمرین با دوچرخه ثابت و اسپینینگ

منظور از مرکز بدن، عضلات میان تنه و شکم شما هستند که درگیری آن ها باعث حمایت های عضلانی شده و خستگی به تعویق می افتد. بنابراین در هنگام تمرین با دوچرخه ثابت بهتر است شانه ها را عقب داده و ستون فقرات را در راستای درستی نگه دارید تا عضلات شکمی به کمک شما آیند و فعال بمانند.

  • هنگام رکاب زدن، پاهایتان را از روی پدال جدا نکنید.

جداکردن پا از رکاب می تواند به باسن شما یک نیروی خنثی وارد کند و در برخی موارد باعث کمردرد شود.

بیشتر بخوانید:ورزش با دوچرخه ثابت و تناسب اندام

  • هنگام رکاب زدن، از سمتی به سمت دیگر حرکت نکنید.

شاید ریتم یک آهنگ یا صحبت با ورزشکاران دیگر در باشگاه باعث از دست رفتن تمرکز شما شود. طوری که هنگام رکاب زدن به هر سمت متمایل شوید. این کار باعث برهم خوردن تعادل شده و فرد برای حفظ تعادل خود، دسته ها را محکم می گیرد که خود به اندازه کافی باعث خستگی می شود و اتمال آسیب را افزایش می دهد.

  • شلوارهای بلند و گشاد نپوشید.

شلوارهای گشاد و بلند مثل شلوار های یوگا می تواند بین پدال و بدنه دوچرخه گیر کند و مشکلاتی را در پی داشته باشد. از این رو بهتر است از شلوار های استرچ استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:برنامه تمرین هوازی با دوچرخه ثابت و اسپینینگ

اشتباهات رایج هنگام تمرین با دوچرخه ثابت و اسپینینگ

جایگاه دستان در دوچرخه ثابت چگونه باید باشد؟

برای اینکه بتوانید به راحتی ارتفاع زین دوچرخه ثابتتان را بدست آورید، بهتر است کنار دوچرخه ثابت بایستید، کف دست خود را موازی با زمین نگه دارید و دقت کنید که دست را دقیقا بر روی استخوان لگن بگذارید.

استخوان لگن و زین زمانی که در یک سطح قرار داشته باشند شما میتوانید به راحتی پدال بزنید و دچار مشکلی هم نشوید.

دست ها را جایی قرار دهید که ترمزها در یک دوچرخه معمولی قرار دارند. می توانید دست ها را روی فرمان میانی دوچرخه ثابت نیز قرار دهید. روی زین دوچرخه ثابت بنشینید و اجازه دهید میان تنه از ران ها به صورت طبیعی به جلو خم شود. هسته بدن را درگیر کنید تا کمرتان صاف بماند. گردن و شانه ها در حالت استراحت قرار بگیرند و حرکات بالا تنه را به حداقل برسانید.

مطالعه بیشتر:با دوچرخه ثابت چطور تمرینات هوازی انجام دهیم ؟

دست ها را جایی قرار دهید که ترمزها در یک دوچرخه معمولی قرار دارند.

می توانید دست ها را روی فرمان میانی دوچرخه ثابت نیز قرار دهید.

روی زین دوچرخه ثابت بنشینید و اجازه دهید میان تنه از ران ها به صورت طبیعی به جلو خم شود. هسته بدن را درگیر کنید تا کمرتان صاف بماند. گردن و شانه ها در حالت استراحت قرار بگیرند و حرکات بالا تنه را به حداقل برسانید.

هر وسیله ورزشی اگر به درستی استفاده نشود علاوه بر اینکه شما را به هدف نی رساند بلکه زیان بار نیز خواهد شد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”رزان کالا، نماینده فروش انواع لوازم باشگاهی و بدنسازی در تهران” txt_align=”center”]برای مشاهده انواع محصولات فروشگاه لوازم ورزشی و باشگاهی رزان کالا،می توانید روی هرکدام از لینک های زیر کیلیک کنید:

  1. انواع اسپینینگ با بهترین برند و مارک
  2. بهترین دوچرخه های ثابت
  3. بهترین برند تردمیل های خانگی
  4. انواع تردمیل
  5. بهترین برند الپتیکال و اسکی فضایی
  6. و انواع لوازم ورزشی

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *