- این دستگاه اکسیژن ساز خانگی میباشد.
- امکان کنترل میزان اکسیژن از طریق کنترل دستگاه توسط بیمار
- برای بیمارانی که از آمفیزم،بیماری مزمن انسداد ریه(COPD)و یا سایر بیماری های تنفسی رنج می برند، اکسیژن سازها یکی از تجهیزات ضروری پزشکی است.
- یماران حاد ریوی، پونومی، آسمی ،قلبی وحتی افراد سالم نیز جهت رفع خستگی روزانه می توانند از این دستگاه استفاده کنند
- برق مصرفی: 290 وات
- وزن دستگاه: 14 کیلوگرم
- شدت صدا: کمتر از 40 دسی بل
- تولید 1 تا 5 لیتر اکسیژن با خلوص 95 درصد
- سیستم هشدار دهنده: فشار بالا و پایین، عدم توان، بدون جریان، دمای بالا، میزان کم
- دارای هشدار مخصوص در زمان افت بازده تولید اکسیژن
- ابعاد دستگاه: 53(ارتفاع)× 36(عرض)× 29(طول) سانتیمتر
توضیحات بیشتر:
اکسیژن سازهای خانگی، 5تا10 LPM اکسیژن را به صورت مداوم،فراهم می کنند.بیمار می تواند میزان اکسیژن را از طریق کنترلی که روی دستگاه وجود دارد، تنظیم کند. از آنجایی که ارتفاع، غلظت اکسیژن تحویل داده شده به بیمار را کم می کند، می توان یک سنسور اکسیژن روی دستگاه نصب کرد که میزان و غلظت واقعی اکسیژن تحویل داده شده به بیمار مشخص شود.انواع متعددی اکسیژن ساز در بازار موجود است.در هنگام انتخاب اکسیژن ساز، باتوجه به توصیه های پزشک خود عمل کنید.اگر در نسخه ی پزشک،میزان نیاز به اکسیژن مشخص نشده است(برحسب لیتر در دقیقه)،احتمالا اکسیژن سازی با ظرفیت 5لیتر،مناسب حال شما خواهد بود.با این حال،اگر براساس نسخه ی پزشک،به اکسیژن سازی بامیزان اکسیژن دهی 8تا10 LPM نیاز باشد،باید دستگاهی بزرگتر و با ظرفیت بیشتر انتخاب شود.
اکسیژن ساز 5 لیتری AIRSEP VISIONAIRE بىصداترين اكسيژن ساز حال حاضر دنيا مىباشد. اين مولد اكسيژن با وزن 13/6 كيلوگرم قادر به توليد 5 ليتر در دقيقه اكسيژن مىباشد و بدين جهت مقرون به صرفهترين و كارآمد ترين اكسيژن ساز خانگى در آينده محسوب خواهد شد. ويژن اير، با ظاهرى جذاب و طراحى به روز و راهبرى ساده و عملكرد بىصدا توانسته است نظر بيمارانى را كه خيلى به صداى دستگاه حساسيت دارند به خود جلب نمايند.
بیماران حاد ریوی، پونومی، آسمی ،قلبی وحتی افراد سالم نیز جهت رفع خستگی روزانه می توانند از این دستگاه استفاده کنند.زندگی بسیاری از بیماران به این دستگاه وابسته است. برای تامین مستمر اکسیژن،در محیط خانه،برای بیماران نیازمند به اکسیژن تراپی،استفاده از این دستگاه مفید خواهد بود.پزشکان اغلب مقدار اکسیژن مورد نیاز بیمار را در نسخه مشخص می کنند. این میزان اکسیژن اغلب با واحد لیتر در دقیقه(LPM)معین می شود. بسیاری از بیماران،بسته به شرایط شان، به جز هنگام روز،در شب نیز به اکسیژن ساز نیاز دارند. در این صورت نیاز به استفاده از اکسیژن سازهای خانگی خواهد بود.هرچند گفتیم اکسیژن سازهای خانگی ثابت اند، اما تقریبا تمام آنها چرخ دارند و این امکان را دارند که از اتاقی به اتاق دیگر منتقل شوند.لوله های اکسیژن بسیاری از اکسیژن ساز ها نیز به اندازه ی کافی بلند هستند و اجازه ی تحرک را به بیمار می دهند.
اکسیژن سازهای قابل حمل،برای راحتی انتقال،طراحی شده اند و اغلب فقط به صورت پالسی اکسیژن تولید می کنند.برای بهره بردن حداکثر از اکسیژن تراپی،بهتر است از لوازم جانبی اکسیژن ساز مانند فیلتر، مرطوب ساز ،لوله ی اکسیژن و غیره استفاده کرد.امروزه،اکسیژن تراپی به کمک انواع متعدد اکسیژن ساز ها،بسیار راحت و بدون دردسر شده است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.